კატალოგი
კორკოტი
| ბეჭდვა |
ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნელთბილ წყალში. წყალი გადავწუროთ, ბურღული მოვათავსოთ მშრალ ტაფაზე და ოდნავ მოვხალოთ. მოხალული მარცვლები ჩავყაროთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ დაახლოებით 2-2,5 საათი ისე, რომ ბურღული მთლიანად ჩაიშალოს. როცა კარგად გაფუვდება, ცავამატოთ ერბო, მოვათავსოთ ლანგარზე, შევურიოთ შაქრის ფხვნილი ან თაფლი და ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი.
მასალა:
ხორბლის ბურღული - 2 კილოგრამი
ერბო - 230 გრამი
შაქარი ან თაფლი - 150 გრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...

ბროწეულიდან გამოვწუროთ წვენი, დავუმ...

საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...

მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...


