კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხები, დავამა...

ქერის ბურღული მოვხარშოთ წყალში, შემ...

წვრილად დაჭრილი ხავხი მსუბუქად შევა...

სქელქერქიან საზამთროს მოვაცალოთ გულ...

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...