კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა
ბეჭდვა |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
შვრიის ჩავყაროთ მარილიან წყალში, წა...
ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...
მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...
ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურ...
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...