კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა
| ბეჭდვა |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ა...

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...

წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავ...

პალატშინკენი ჩავაწყოთ კარაქწასმულ ფ...

ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის რბილ...

ქათამი მოვხარშოთ დარბილებამდე მსხვი...


