კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ მაგარი ცომი თბილი წყლით და...

ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...

ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...

კობრს გავაცალოთ ქაცვი, გავრეცხოთ, დ...

კარგად დარბილებულ კარაქის დავამატოთ...

გადარჩეულ, გარეცხილ ალუბალს ფრთხილა...