კატალოგი
ბრინჯისა და გოგრის ფაფა
ბეჭდვა |
გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რძეში. მარილწყალში ასევე ნახევრად მოვხარშოთ ბრინჯი. ნახევრადმოხარშული ბრინჯი გადავიტანოთ ქვაბში, რომელშიც გოგრა იხარშება და განვაგრძოთ მათი ერთად ხარშვა. ჩავამატოთ კარაქი, მარილი, შაქრის ფხვნილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
გოგრა - 800 გრამი
ბრინჯი - 350 გრამი
კარაქი - 70 გრამი
რძე - 1 ლიტრი
შაქარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...
მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...
ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...
ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კ...
1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...
კომბოსტო გავრეცხოთ, 10 წუთით ჩავუშვ...