კატალოგი
ფლავი ქიშმიშით
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩავყაროთ დარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი და მოვხარშოთ, სანამ წყალს მთლიანად არ შეიშრობს. მერე შუაგულში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დარჩეული, გარეცხილი ქიშმიში, ერბო (ერბოს მაგივრად შეიძლება ვიხმაროთ ზეთი), ზევიდან გადავხუროთ ბრინჯით. ქვაბს სახურავი დავახუროთ და განვაგრძოთ ხარშვა. როცა მზად იქნება, ლანგარზე გადავიღოთ და სუფრაზე მივიტანოთ.    მასალა: ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა ერბო - 100 გრამი ქიშმიში - 200 გრამი შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა