კატალოგი
ფლავი ქიშმიშით
| ბეჭდვა |
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩავყაროთ დარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი და მოვხარშოთ, სანამ წყალს მთლიანად არ შეიშრობს. მერე შუაგულში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დარჩეული, გარეცხილი ქიშმიში, ერბო (ერბოს მაგივრად შეიძლება ვიხმაროთ ზეთი), ზევიდან გადავხუროთ ბრინჯით. ქვაბს სახურავი დავახუროთ და განვაგრძოთ ხარშვა. როცა მზად იქნება, ლანგარზე გადავიღოთ და სუფრაზე მივიტანოთ.
მასალა:
ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა
ერბო - 100 გრამი
ქიშმიში - 200 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

5 ცალი კვერცხისა და ¾ ჭიქა შაქრის ფ...

ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

პამიდორი მოვათავსოთ ცხელ ღუმელში, რ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...


