კატალოგი
ფლავი ქიშმიშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩავყაროთ დარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი და მოვხარშოთ, სანამ წყალს მთლიანად არ შეიშრობს. მერე შუაგულში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დარჩეული, გარეცხილი ქიშმიში, ერბო (ერბოს მაგივრად შეიძლება ვიხმაროთ ზეთი), ზევიდან გადავხუროთ ბრინჯით. ქვაბს სახურავი დავახუროთ და განვაგრძოთ ხარშვა. როცა მზად იქნება, ლანგარზე გადავიღოთ და სუფრაზე მივიტანოთ.
მასალა:
ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა
ერბო - 100 გრამი
ქიშმიში - 200 გრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...

კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...

ახალი, საღი პამიდორები გავრეცხოთ ცი...

ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრე...

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...

კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...