კატალოგი
ფლავი (გაწურული)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ მარილწყალში და ნახევრად მოვხარშოთ. შემდეგ გადავიღოთ საწურზე და ზემოდან დავასხათ ცივი წყალი. ფართოძირიან ქვაბში ჩავდოთ ერბო, დავდგათ ცეცხლზე, როცა გაცხელდება, ჩავასხათ შიგ გათქვეფილი კვერცხები. ერთი-ორი წუთის შემდეგ დავაყაროთ გაწურული ბრინჯი, დავამატოთ ერბო, ქვაბსა და სახურავს შორის გადავაფაროთ დასველებული, მაგრად გაწურული ტილო და ვშუშოთ, სანამ ბრინჯი კარგად არ გაფუვდება.
მასალა:
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
ერბო - 150 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...

თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...