კატალოგი
ფლავი (გაწურული)
ბეჭდვა |
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ მარილწყალში და ნახევრად მოვხარშოთ. შემდეგ გადავიღოთ საწურზე და ზემოდან დავასხათ ცივი წყალი. ფართოძირიან ქვაბში ჩავდოთ ერბო, დავდგათ ცეცხლზე, როცა გაცხელდება, ჩავასხათ შიგ გათქვეფილი კვერცხები. ერთი-ორი წუთის შემდეგ დავაყაროთ გაწურული ბრინჯი, დავამატოთ ერბო, ქვაბსა და სახურავს შორის გადავაფაროთ დასველებული, მაგრად გაწურული ტილო და ვშუშოთ, სანამ ბრინჯი კარგად არ გაფუვდება.
მასალა:
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
ერბო - 150 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...
ერთნახევარი ჩაის ჭიქა ცივი წყლით, 1...
ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...
კალმახი გავასუფთავოთ და გამოვრეცხოთ...
ჩაი ნაზი დელიკატური პროდუქტია და მი...
მუხუდო დავალბოთ მთელი ღამით. ხახვი ...