კატალოგი
ფლავი (გაწურული)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ მარილწყალში და ნახევრად მოვხარშოთ. შემდეგ გადავიღოთ საწურზე და ზემოდან დავასხათ ცივი წყალი. ფართოძირიან ქვაბში ჩავდოთ ერბო, დავდგათ ცეცხლზე, როცა გაცხელდება, ჩავასხათ შიგ გათქვეფილი კვერცხები. ერთი-ორი წუთის შემდეგ დავაყაროთ გაწურული ბრინჯი, დავამატოთ ერბო, ქვაბსა და სახურავს შორის გადავაფაროთ დასველებული, მაგრად გაწურული ტილო და ვშუშოთ, სანამ ბრინჯი კარგად არ გაფუვდება.
მასალა:
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
ერბო - 150 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის ...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...

მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...