კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...

ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

გადარჩეული, გარეცხილი, მსხვილი ხორბ...

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...