კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი
| ბეჭდვა |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

3 კვერცხის გული გავთქვიფოთ და შევურ...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...

ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...

ბრინჯი 5 სათის განმავლობაში წყალში ...

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...


