კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი
ბეჭდვა |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული პამიდვრე...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები...
ხორცს დავასხათ ცხელი წყალი, დავუმატ...
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავ...
2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...