კატალოგი
ხახვიანი ერბო-კვერცხი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, ქინძი), დავასხათ მოშუშულ ხახვს და შევწვათ. გადმოდგმისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი იგივე მწვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 2 ცალი
ხახვი - 2 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...

ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...

მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...

ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მსუბუქად ...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრი...