კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინა, ნიახური და ხახვი გავატაროთ ...

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

1,5 ჩაის კოვზი ხსნადი ყავა ჩავყაროთ...

მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...

იოგურტი ავთქვიფოთ რძესთან ან არაჟან...