კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...

კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით. შემდეგ ...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში და ...

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...