კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან...

ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...

ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...

ერთ ჭიქა ანადუღარ ცივ რძეში ჩავსხათ...