კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

იოგურტი ავთქვიფოთ რძესთან ან არაჟან...

თევზი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და გავ...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...

4 კვერცხის გული გავთქვიფოთ ერთ ჭიქა...

წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...