კატალოგი
ერბო-კვერცხი პამიდვრით
ბეჭდვა |
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშუშოთ ერბოში. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე და დავასხათ. როცა პამიდორი კარგად ჩაიხარშება და გასქელდება, მარილთან ერთად ჩავახალოთ კარგად გათქვეფილი კვერცხები, დავახუროთ თავსახური და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შავი პილპილი.
მასალა:
კვერცხი - 2-3 ცალი
პამიდორი - 4-5 ცალი
ერბო - 2-3 სუფრის კოვზი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გავაცხელოთ 1 სუფრის კოვზი მცენარეულ...
ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად ...
ქვაბში ჩავყაროთ ლობიო და მოვხარშოთ ...
ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...
შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...