კატალოგი
წითელი პამიდვრის საწებელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშროთ. ასევე გადავარჩიოთ ბულგარული და წითელი მწვანე წიწაკა, გამოვაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავაშროთ; ეს ყველაფერი ნიორთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დავამატოთ ძმარი და მარილი, კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ მეორე დღემდე, ჩავასხათ ბოთლებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
მასალა:
პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1,5 კილოგრამი
ნიორი - 250 გრამი
წითელი, მწარე წიწაკა - 200 გრამი
ძმარო - 0,5 ლიტრი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გათლილი, შუაზე გაჭრილი კარტოფილი (წ...

6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...

ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ...

მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვ...