კატალოგი
წითელი პამიდვრის საწებელი
პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშროთ. ასევე გადავარჩიოთ ბულგარული და წითელი მწვანე წიწაკა, გამოვაცალოთ თესლი, გავრეცხოთ და გავაშროთ; ეს ყველაფერი ნიორთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დავამატოთ ძმარი და მარილი, კარგად ავურიოთ, გავაჩეროთ მეორე დღემდე, ჩავასხათ ბოთლებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.   მასალა: პამიდორი - 5 კილოგრამი ბულგარული წიწაკა - 1,5 კილოგრამი ნიორი - 250 გრამი წითელი, მწარე წიწაკა - 200 გრამი ძმარო - 0,5 ლიტრი მარილი - გემოვნებით