კატალოგი
წითელი ლობიო ნიგვზით და ბროწეულით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ისე, რომ წყალი უნდა დაიშროს. დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი, მარილი, მიხაკი, დარიჩინი, გავხსნათ ეს ყველაფერი ბროწეულის წვენში, ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში, ისე, რომ ძალიან არ აიზილოს. მოვათავსოთ შესაფერ ჭურჭელზე და ზევიდან მოვაყაროთ მარცვლებად დარჩეული ბროწეული.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 5-6 ძირი
ნიორი - 1 კბილი
ბროწეულის წვენი - 0,5 ჩაის ჭიქა
წიწაკა, მარილი, მიხაკ-დარიჩინი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გულუხვი და ხელგაშლილი...

თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია,...

რძის ნაწარმი...

ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...

ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...

წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრ...