კატალოგი
წითელი ლობიო ნიგვზით და ბროწეულით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ისე, რომ წყალი უნდა დაიშროს. დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი, მარილი, მიხაკი, დარიჩინი, გავხსნათ ეს ყველაფერი ბროწეულის წვენში, ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში, ისე, რომ ძალიან არ აიზილოს. მოვათავსოთ შესაფერ ჭურჭელზე და ზევიდან მოვაყაროთ მარცვლებად დარჩეული ბროწეული.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 5-6 ძირი
ნიორი - 1 კბილი
ბროწეულის წვენი - 0,5 ჩაის ჭიქა
წიწაკა, მარილი, მიხაკ-დარიჩინი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქიშმიში დავალბოთ წყალში. ბანანი დავ...

ლობიო და ღორის ბარკალი წვრილად დავჭ...

წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...

ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დავჭრათ, დ...

ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...

ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...