კატალოგი
სვინტრი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

შევარჩიოთ ახალი კომბოსტოს საშუალო ზ...

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხ...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...

ცომის მოსამზადებლად საჭიროა ავიღოთ ...