კატალოგი
სვინტრი
| ბეჭდვა |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

სიყვარული ერთი ნახვით......

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...

გამოვარჩიოთ კატლეტებისათვის საჭირო ...


