კატალოგი
სვინტრი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ სა...

კარტოფილი მოვხარშოთ, შევაგრილოთ და ...

ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...

ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...

4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...