კატალოგი
სვინტრი
| ბეჭდვა |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...

საქონლის ან ღორის (შეიძლება შერეული...

ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...

კარგად გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...

ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...

მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის...


