კატალოგი
სვინტრი
ბეჭდვა |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...
ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...
ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...
კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...
ვიჩინა, ნიახური და ხახვი გავატაროთ ...
ჩურჩხელა კეთდება ნიგვზის, თხილის, ნ...