კატალოგი
ისპანახი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავახუროთ სახურავი და მოვხარშოთ. გადავიტანოთ საწურზე, გავაციოთ და მერე ხელით კარგად გავწუროთ. დავნაყოთ ნიგოზი, ნიორი, ქინძის თესლი, წიწაკა, მარილი, გავხსნათ ძმარში და დავასხათ ცოტა ისპანახის წვენი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, ქინძი, კამა, ნიახური და ყველაფერი ეს ავურიოთ დაკეპილ ისპანახში. ძმრის მაგივრად შეიძლება ვიხმაროთ ბროწეულის წვენი.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 200 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...

მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...

რაზე ოცნებობს ბეღურა......

საქონლის ტვინს გადავავლოთ მდუღარე წ...

შმიორებროდი, ეს არის ბუტერბროდის ნა...

ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...