კატალოგი
სვინტრი
ბეჭდვა |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...
ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი შინ...
თეთრი, საღი ნიგოზის ლებანი გავჭრათ ...
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წეს...
საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...