კატალოგი
სვინტრი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

წვრილად დაჭრილი ვაშლი ჩავყაროთ ტაშტ...

გოგრას ქერქი მოვაცილოთ, გამოვჭრათ ს...

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...

საქონლის ტვინს გადავავლოთ მდუღარე წ...

ათი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...