კატალოგი
სვინტრი
ბეჭდვა |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად, ...
მოვზილოთ მაგარი ცომი თბილი წყლით და...
კომბოსტო გავრეცხოთ, 10 წუთით ჩავუშვ...
ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად ...
კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამ...
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...