კატალოგი
სვინტრი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...

ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...

მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაც...

ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვა...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ცალი კვერცხი, ...