კატალოგი
სვინტრი
ბეჭდვა |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...
თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ მცირე ზ...
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...
ხორცი დავჭრათ მცირე ზომის კუბიკებად...
მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...