კატალოგი
სვინტრი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ და ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ. მოხარშვის შემდეგ გამოვწუროთ წყალი და შევაზილოთ დანაყილი ნიგოზი - გახსნილი ძმარში და წვრილად დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
სვინტრი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ძმარი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყავა მოვხარშოთ ჩვეულებრივად, ჩავასხ...

წყალი წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილი...

გასუფთავებული ვარია ქვაბში ჩავდოთ, ...

მომცრო ბადრიჯნებს მოვაჭრათ ბოლოები,...

კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ნახევარი ჩ...