კატალოგი
ბადრიჯანი ნიგვზის სატენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმეტრის სიგრძეზე. როდინში დავნაყოთ ნიგოზი, ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი. დამზადებული მასალით ამოვავსოთ თითოეული ბადრიჯნის ჩაჭრილი სივრცე, დავაწყოთ გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე, სახურავი დავახუროთ და შევწვათ ყოველი მხრიდან. დავალაგოთ ლანგარზე და ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ცხიმი - 100 გრამი
ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...

ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ თბილი ...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...