კატალოგი
ბადრიჯანი ნიგვზის სატენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმეტრის სიგრძეზე. როდინში დავნაყოთ ნიგოზი, ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი. დამზადებული მასალით ამოვავსოთ თითოეული ბადრიჯნის ჩაჭრილი სივრცე, დავაწყოთ გაცხელებულ ცხიმიან ტაფაზე, სახურავი დავახუროთ და შევწვათ ყოველი მხრიდან. დავალაგოთ ლანგარზე და ზევიდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ცხიმი - 100 გრამი
ქინძი, ნიორი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...

წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...

ხორცი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად...

ხორცი დავჭრათ მცირე ზომის კუბიკებად...

გასუფთავებული ვარია ქვაბში ჩავდოთ, ...

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...