კატალოგი
ბადრიჯანი ყველით და მაწვნით
| ბეჭდვა |
მომცრო ბადრიჯნებს მოვაჭრათ ბოლოები, გავრეცხოთ, ზევითა მხრიდან მჭრელი დანით გამოვაცალოთ თესლი, დავაწყოთ თინიქის ფურცელზე და შევდგათ ღუმელში. როცა ბადრიჯანი ნახევრად შეიწვება, გამოვიღოთ.
მოვხარშოთ კვერცხი, წვრილად დავჭრათ და ავურიოთ დაფხვნილ ყველში და ერბოში, შევურიოთ წვრილად დაჭრილი პიტნა. ამ მასალით გამოვტენოთ ნახევრად შემწვარი ბადრიჯანი, დავაწყოთ ერბოწასმულ ტაფაზე და შევდგათ ღუმელში. როცა მზად იქნება, ზემოდან მოვასხათ არაჟანი ან ხმელი მაწონი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
ყველი - 200 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
ერბო - 100 გრამი
პიტნა - 3-4 ძირი
არაჟანი (ან მაწონი) - 300 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...

გარეცხილი, მომზადებული ხილი, კარაქი...

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად. ვაშლი ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად დ...

წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...


