კატალოგი
ბადრიჯანი და პამიდორი შამფურზე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი და პამიდორი (პამიდორი მწიფე და მაგარი უნდა იყოს). ბადრიჯნები ცავჭრათ სიგრძეზე და შიგ მოვათავსოთ დაჭრილი დუმა, ნიორი, მწვანილი, ხახვი, მარილი. ასე დამზადებული ბადრიჯნები და მთელი პამიდვრები ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ცეცხლზე ან მაყალზე. როდესაც კერძი მზად იქნება, დავაწყოთ დიდ თეფშზე, ზედ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში და მოვასხათ ცოტა ძმარი.
პოპულარული რეცეპტი

600 გრამ შაქარს დავუმატოთ 5 ცალი ლი...

ყველაფერი ერთად, ყველაფერი ერთად!...

ყვავილები და ”კლიოცკი”...

მოვამზადოთ 4 ცალი შამპანიურის ჭიქა,...

ზოგიერთ შემთხვევაში საჭიროა კერძის ...

ღორის ნაწლავები ჩამდინარე წყალზე გა...