კატალოგი
ბადრიჯანი და პამიდორი შამფურზე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი და პამიდორი (პამიდორი მწიფე და მაგარი უნდა იყოს). ბადრიჯნები ცავჭრათ სიგრძეზე და შიგ მოვათავსოთ დაჭრილი დუმა, ნიორი, მწვანილი, ხახვი, მარილი. ასე დამზადებული ბადრიჯნები და მთელი პამიდვრები ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ცეცხლზე ან მაყალზე. როდესაც კერძი მზად იქნება, დავაწყოთ დიდ თეფშზე, ზედ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში და მოვასხათ ცოტა ძმარი.
პოპულარული რეცეპტი

გარჩეული და სუფთად გარეცხილი შინდის...

წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...

ახალი კარტოფილი გავრეცხოთ და დავადგ...

ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...

250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...