კატალოგი
ღორის კუჭმაჭი
| ბეჭდვა |
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭმაჭი (ღვიძლი, გული, ელენთა, ფილტვი) დავჭრათ წვრილად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ცხიმში მოვშუშოთ. ხახვი დავჭრათ, დავუმატოთ კუჭმაჭს და კარგად მოვხრაკოთ თავისივე გამოყოფილ ცხიმში. შევაზავოთ მარილით, პილპილით, წიწაკით, ქონდარით (შეიძლება ხმელი ქონდარიც), ქინძით.
სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ მარცვლებად დარჩეული ბროწეული.
მასალა:
კუჭმაჭი - 1 კილოგრამი
ღორის ქონი - 200 გრამი
ხახვი - 5-6 თავი
ქონდარი - 8-10 ძირი
ქინძი - 4-5 ძირი
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...

თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...

ავიღოთ 4 სუფრის კოვზი ფქვილი, გავხს...

200 გრამი ერბო კარგად გავთქვიფოთ 20...

ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...


