კატალოგი
ცხვრის მოხრაკული გულ-ღვიძლი კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხოთ, დავკეპოთ წვრილად, დავუმატოთ ძალიან წვრილად დაკეპილი ხახვი, პილპილი, მარილი, კარგად გათქვეფილი 2-3 კვერცხი, ერთმანეთში ავურიოთ და მოვათავსოთ ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხარეც.
მასალა:
ცხვრის გულ-ღვიძლი, ფილტვი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 3-4 თავი
კვერცხი - 3-4 ცალი
პილპილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველა კომპონენტი დავჭრათ ზოლებად, მ...

ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...

ლიმონი გავწუროთ და წვენი შევინახოთ ...

კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...