კატალოგი
	ცხვრის მოხრაკული გულ-ღვიძლი კვერცხით
	 
			| ბეჭდვა  |  | 
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხოთ, დავკეპოთ წვრილად, დავუმატოთ ძალიან წვრილად დაკეპილი ხახვი, პილპილი, მარილი, კარგად გათქვეფილი 2-3 კვერცხი, ერთმანეთში ავურიოთ და მოვათავსოთ ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხარეც.
მასალა:
	
	
	ცხვრის გულ-ღვიძლი, ფილტვი - 1 კილოგრამი
	
	
	
	
	ხახვი - 3-4 თავი
	
	
	
	
	კვერცხი - 3-4 ცალი
	
	
	
	
	პილპილი, მარილი - გემოვნებით
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...
					
				
						ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...
					
				
						ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრ...
					
				
						500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...
					
				
						ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
					
				
						გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...
					
				

