კატალოგი
ცხვრის მოხრაკული გულ-ღვიძლი კვერცხით
| ბეჭდვა |
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხოთ, დავკეპოთ წვრილად, დავუმატოთ ძალიან წვრილად დაკეპილი ხახვი, პილპილი, მარილი, კარგად გათქვეფილი 2-3 კვერცხი, ერთმანეთში ავურიოთ და მოვათავსოთ ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხარეც.
მასალა:
ცხვრის გულ-ღვიძლი, ფილტვი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 3-4 თავი
კვერცხი - 3-4 ცალი
პილპილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კა...

ხურტკმელი ვხარშოთ დარბილებამდე, დავ...

ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...

ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და...

"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...


