კატალოგი
ცხვრის მოხრაკული გულ-ღვიძლი კვერცხით
ბეჭდვა |
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხოთ, დავკეპოთ წვრილად, დავუმატოთ ძალიან წვრილად დაკეპილი ხახვი, პილპილი, მარილი, კარგად გათქვეფილი 2-3 კვერცხი, ერთმანეთში ავურიოთ და მოვათავსოთ ერბომოსხმულ ცხელ ტაფაზე. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხარეც.
მასალა:
ცხვრის გულ-ღვიძლი, ფილტვი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 3-4 თავი
კვერცხი - 3-4 ცალი
პილპილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...
მთელი ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...
ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...