კატალოგი
ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად. ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავისი ფარით და კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე. როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება, დავუმატოთ მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, ათი წუთი კიდევ ვხრაკოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
გულ-ღვიძლი და ფარი - 1 ცხვრის
ხახვი - 4-5 თავი
ტარხუნა - 7-8 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...

თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...

წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...

ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...

ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...