კატალოგი
ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა
| ბეჭდვა |
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად. ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავისი ფარით და კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე. როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება, დავუმატოთ მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, ათი წუთი კიდევ ვხრაკოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
გულ-ღვიძლი და ფარი - 1 ცხვრის
ხახვი - 4-5 თავი
ტარხუნა - 7-8 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ახალი მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავამ...

რაზე ოცნებობს ბეღურა......

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

გარეცხილი, კურკაგაცლილი გარგარი ჩავ...

ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...


