კატალოგი
ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა
ბეჭდვა |
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად. ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავისი ფარით და კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე. როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება, დავუმატოთ მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, ათი წუთი კიდევ ვხრაკოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
გულ-ღვიძლი და ფარი - 1 ცხვრის
ხახვი - 4-5 თავი
ტარხუნა - 7-8 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...
ალუბალი დავჭყლიტოთ, დოლბანდზე მოვათ...
ნიგოზი დავნაყოთ, ხახვი დავკეპოთ ძალ...
გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...
ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...
ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...