კატალოგი
ძროხის ხორცის გუფთა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ნიგოზი, ოხრახუში ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, დანაყილი შავი პილპილით, გათქვეფილი კვერცხით და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასალისაგან გავაკეთოთ მრგვალი მოყვანილობის ბრტყელი გუფთები, ამოვავლოთ ორცხობილაში და ერბოიან ტაფაში შევწვათ.
სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა.
მასალა:
მოხარშული ძროხის ხორცი - 500 გრამი
კარტოფილი - 2 ცალი
ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 2 ცალი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
დანაყილი ორცხობილა - რამდენიც დასჭირდება
მწვანილი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ...

ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...

ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...

საქონლის გარეცხილი ხორცის რბილი ნაჭ...

კვერცხის გულები გავთქვიფოთ შაქრის ფ...

კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...