კატალოგი
ძროხის ხორცის გუფთა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ნიგოზი, ოხრახუში ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, დანაყილი შავი პილპილით, გათქვეფილი კვერცხით და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასალისაგან გავაკეთოთ მრგვალი მოყვანილობის ბრტყელი გუფთები, ამოვავლოთ ორცხობილაში და ერბოიან ტაფაში შევწვათ.
სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა.
მასალა:
მოხარშული ძროხის ხორცი - 500 გრამი
კარტოფილი - 2 ცალი
ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 2 ცალი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
დანაყილი ორცხობილა - რამდენიც დასჭირდება
მწვანილი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავხეხოთ, დავა...

სამი მთლიანი კვერცხი ავთქვიფოთ ერთ ...

მომცრო ბადრიჯნებს მოვაჭრათ ბოლოები,...

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...