კატალოგი
ძროხის ხორცის გუფთა
ბეჭდვა |
მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ნიგოზი, ოხრახუში ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, დანაყილი შავი პილპილით, გათქვეფილი კვერცხით და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასალისაგან გავაკეთოთ მრგვალი მოყვანილობის ბრტყელი გუფთები, ამოვავლოთ ორცხობილაში და ერბოიან ტაფაში შევწვათ.
სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა.
მასალა:
მოხარშული ძროხის ხორცი - 500 გრამი
კარტოფილი - 2 ცალი
ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 2 ცალი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
დანაყილი ორცხობილა - რამდენიც დასჭირდება
მწვანილი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
სამი კვერცხი მთლიანად გავთქვიფოთ ჭი...
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...
ღორის თავ-ფეხი გავასუფთავოთ, რაც შე...
ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...
მურაბის ტაშტში ჩავყაროთ შაქარი, დავ...