კატალოგი
ძროხის ბეჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუ...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...

პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...

ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...

საშუალო სიდიდის (მწვანე) კაკალი გავ...