კატალოგი
ძროხის ბეჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად...

სტუმართმოყვარე ყაზახები...

ქვაბში ჩავასხათ რბილი რძე და გავხსნ...

პურის ნაჭრებს გადავუსვათ კარაქი, ერ...

კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით,...

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...