კატალოგი
ძროხის ბეჭი
| ბეჭდვა |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად ...

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავ...

ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხ...

გადარჩეული ხენდრო ჩავყაროთ მურაბის ...


