კატალოგი
ძროხის ბეჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ ...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...