კატალოგი
ძროხის ბეჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელათი და გავრეცხოთ. შესაფერ ქვაბში წყალი ავადუღოთ, შევაზავოთ მარილით, მოვათავსოთ შიგ ბეჭი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. ბეჭი როცა მოიხარშება (არ უნდა ჩაიშალოს), ამოვიღოთ წვენიდან, მოვათავსოთ შესაფერ ლანგარზე და სუფრაზე მთლიანი მივიტანოთ, თან მოვაყოლოთ ტყემლის, მდოგვის ან სხვა საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

ნახევარ ჩაის ჭიქა ცივ ყავას დავამატ...

პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...

ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...

კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...