კატალოგი
ხაშლამა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

პამიდორი დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავდოთ...

ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...

2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...

სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...

სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფო...

კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...