კატალოგი
ხაშლამა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

3 ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ ერთ ჩაის ...

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, დავამატ...

ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...

დილის სუსხის საათი...

ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...

ყველაფერი ბანანისაგან...