კატალოგი
ხაშლამა
| ბეჭდვა |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათ...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...

მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...

ინდური აქცენტით...

კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...


