კატალოგი
ხაშლამა
ბეჭდვა |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ფქვილში გავაკეთოთ ჩაღრმავება, ჩავას...
მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...
ხორცი მოვათავსოთ დიდი ზომის ქვაბში....
ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...
მუხუდო დავალბოთ მთელი ღამით. ხახვი ...
ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...