კატალოგი
ხაშლამა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...

გასუფთავებული, გამოშიგნული ქაშაყი გ...

გულუხვი და ხელგაშლილი...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...

მაკარონი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობა...

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...