კატალოგი
ხაშლამა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ საშჲალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ კარგად, ჩავყაროთ ქვაბში და ვადუღოთ; დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, შავი პილპილის მარცვლები, ნივრის კბილები. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, შევაზავოთ მარილით. ქაფქირით ამოვიღოთ ლანგარზე, ზევიდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; ...

ვენელი ქალების სიამაყე...

კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...