კატალოგი
ცხვრის მწვადი მწყემსურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ცხვრის ან ბატკნის ხორცი (როგორც ნეკნებიანი, ისე რბილი ადგილები) დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, კარგად ავურიოთ და ჩავყაროთ თუჯის ქვაბში (ან ტაფაში). დავდგათ ძლიერ ცეცხლზე და შევწვათ თავისივე სიმსუქნებში. ხანგამოშვებით ვურიოთ, ისე, რომ თითოეული ნაჭერი კარგად გაწითლდეს. როდესაც შეიწვება, მწვადს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სამი სანტიმეტრის სიგრძეზე დაჭრილი ახალი მწვანე ხახვი.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 100 გრამი
მწვანე ხახვი - 200 გრამი
ოხრახუში - 3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ოთხი ცალი კვერცხი მთლიანად კარგად ა...

კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...

2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...

1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...

ძროხის ან ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...

ფილე დავჭრათ სიგრძეზე, დავბეგვოთ, ზ...