კატალოგი
სუკის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...

ხორცი მოვათავსოთ დიდი ზომის ქვაბში....

წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...

2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...

ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახე...

კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...