კატალოგი
სუკის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი

15 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად,...

ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...

ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

ბადრიჯნები მოვათავსოთ უცხიმო ტაფაზე...

მანანის ბურღულიდავყაროთ დაფაზე და მ...