კატალოგი
სუკის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...

ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...

მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...

ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...

გავადნოთ კარაქი ტაფაზე და შევწვათ მ...

ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...