კატალოგი
სუკის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი

წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...

გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...

ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...

5 ცალი კვერცხისა და ¾ ჭიქა შაქრის ფ...