კატალოგი
სუკის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი

საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში, დავამა...

წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...

ყველა პროდუქტი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებ...

შნიცელებს წავუსვათ მარილი, პილპილი,...

ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...

ისპანახი დავარჩიოთ, ძირები დავჭრათ,...