კატალოგი
სუკის ბასთურმა
| ბეჭდვა |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი

ერბო-კვერცხი მოვათავსოთ თეფშზე, მოვ...

მომცრო ბადრიჯნებს მოვაჭრათ ბოლოები,...

ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...

სკუმბრია გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, გ...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდ...

გამოვარჩიოთ კატლეტებისათვის საჭირო ...


