კატალოგი
სუკის ბასთურმა
ბეჭდვა |
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავაწყოთ შესაფერ ჭურჭელში, დავუმატოთ მარილი, პილპილი, დაკეპილი ხახვი და რამოდენიმე საათით გავაჩეროთ. შემდეგ ხორცი შამფურზე ავაგოთ და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი, უმი ხახვი.
პოპულარული რეცეპტი
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...
გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...
კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...
პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავ...
მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...
1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...