კატალოგი
ღორის მწვადი
ბეჭდვა |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი
ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხ...
დავჭრათ ხორცი მსხვილ ნაჭრებად, დავბ...
საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში, დავამა...
ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...
მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავა...