კატალოგი
ღორის მწვადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...

4 ცალი კვერცხის ცილა დიდხანს ვთქვიფ...

ფქვილი ჩავყაროთ ჯამში, დროჟი გავხსნ...

ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუს...