კატალოგი
ღორის მწვადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგის ნეკნებიანი მხარე, ბარკლის ნაჭერი და სხვა) დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და შევდგათ მაცივარში რამოდენიმე საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე; შამფური სულ ვატრიალოთ. როცა მწვადი მზად იქნება, მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი და შემოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. სუფრაზე მწვადთან ერთად, ცალკე, მივიტანოთ ბროწეულის ან ტყემლის საწებელი.
პოპულარული რეცეპტი

თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ მცირე ზ...

სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...

მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...

თირკმელები გავჭრათ სიგრძეზე, მოვაშო...

გადარჩეულ, გარეცხილ ალუბალს ფრთხილა...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...