კატალოგი
შემწვარი გოჭი
ბეჭდვა |
კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. ძალიან წმინდად დავნაყოთ წინასწარ ცხელ წყალში დამბალი წიწაკა, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი. ეს ყველაფერი გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში და გოჭს წავუსვათ როგორც შიგნით, ასევე გარეთაც. ამ ნაერთის მაგიერ, შეწვის დროს შეიძლება ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბო ან წყალი. გოჭი შეიძლება შეიწვას როგორც ღუმელში, ასევე ნაკვერჩხალზე, შამფურზე წამოცმული.
პოპულარული რეცეპტი
ყავა მოვხარშოთ ჩვეულებრივად, ჩავასხ...
1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...
ქვაბში ჩავყაროთ ლობიო და მოვხარშოთ ...
ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...
ყველა პროდუქტი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებ...
ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ...