კატალოგი
შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. ძალიან წმინდად დავნაყოთ წინასწარ ცხელ წყალში დამბალი წიწაკა, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი. ეს ყველაფერი გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში და გოჭს წავუსვათ როგორც შიგნით, ასევე გარეთაც. ამ ნაერთის მაგიერ, შეწვის დროს შეიძლება ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბო ან წყალი. გოჭი შეიძლება შეიწვას როგორც ღუმელში, ასევე ნაკვერჩხალზე, შამფურზე წამოცმული.
პოპულარული რეცეპტი

გათლილი, შუაზე გაჭრილი კარტოფილი (წ...

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...

ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...

ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...

10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრე...