კატალოგი
შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. ძალიან წმინდად დავნაყოთ წინასწარ ცხელ წყალში დამბალი წიწაკა, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი. ეს ყველაფერი გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში და გოჭს წავუსვათ როგორც შიგნით, ასევე გარეთაც. ამ ნაერთის მაგიერ, შეწვის დროს შეიძლება ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბო ან წყალი. გოჭი შეიძლება შეიწვას როგორც ღუმელში, ასევე ნაკვერჩხალზე, შამფურზე წამოცმული.
პოპულარული რეცეპტი

პუდინგისათვის საჭირო ფორმაში გავაცხ...

ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...

გადარჩეული, საშუალო სიმწიფის გარგარ...

გავაგრძელოთ შუშვა. დავასხათ მდუღარე...

ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...

ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...