კატალოგი
შილაფლავი (მესამენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ მოვათავსოთ მდუღარე წყალში. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. როცა ნახევრად მოიხარშება, ჩავყაროთ ბრინჯი და ვხარშოთ, სანამ ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება. დავამატოთ დანაყილი პილპილი და ზირა.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
პილპილი, ზირა - გემოვნებით
შილაფლავი აჭარულად
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში,...

ისპანახი დავარჩიოთ, ძირები დავჭრათ,...

მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...

ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...