კატალოგი
შილაფლავი (მესამენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ მოვათავსოთ მდუღარე წყალში. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. როცა ნახევრად მოიხარშება, ჩავყაროთ ბრინჯი და ვხარშოთ, სანამ ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება. დავამატოთ დანაყილი პილპილი და ზირა.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
პილპილი, ზირა - გემოვნებით
შილაფლავი აჭარულად
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული სალათი გავრეცხოთ, მოვათა...

24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძ...

ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...

დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და...

გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...