კატალოგი
შილაფლავი (მესამენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ მოვათავსოთ მდუღარე წყალში. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. როცა ნახევრად მოიხარშება, ჩავყაროთ ბრინჯი და ვხარშოთ, სანამ ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება. დავამატოთ დანაყილი პილპილი და ზირა.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
პილპილი, ზირა - გემოვნებით
შილაფლავი აჭარულად
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...

ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...

კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...

ქოქოსის კაკალს დავასხათ ნახევრად წყ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...