კატალოგი
შილაფლავი (მესამენაირად)
ბეჭდვა |
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ მოვათავსოთ მდუღარე წყალში. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. როცა ნახევრად მოიხარშება, ჩავყაროთ ბრინჯი და ვხარშოთ, სანამ ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება. დავამატოთ დანაყილი პილპილი და ზირა.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
პილპილი, ზირა - გემოვნებით
შილაფლავი აჭარულად
პოპულარული რეცეპტი
სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე, მწვანე ხა...
ახალი კარტოფილი გავრეცხოთ და დავადგ...
ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...
2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...
ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვ...
თირკმელები გავჭრათ სიგრძეზე, მოვაშო...