კატალოგი
შილაფლავი (მესამენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ მოვათავსოთ მდუღარე წყალში. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. როცა ნახევრად მოიხარშება, ჩავყაროთ ბრინჯი და ვხარშოთ, სანამ ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება. დავამატოთ დანაყილი პილპილი და ზირა.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
პილპილი, ზირა - გემოვნებით
შილაფლავი აჭარულად
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, საღი კომბოსტოს თეთრ თავებს მ...

ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ კარ...

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...

თევზი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და გავ...

მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...