კატალოგი
მთელ-მთელი შემწვარი წვრილი თევზი ბროწეულის საწებლით
| ბეჭდვა |
გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი დავაწყოთ ზეთმოსხმულ ცხელ ტაფაზე და ორივე მხრიდან შევწვათ. ერთად დავნაყოთ წიწაკა, ნიორი, ქინძი, მარილი, გავხსნათ ბროწეულის წვენში.
შემწვარი თევზი ლანგარზე დავალაგოთ, ზემოდან მოვასხათ ბროწეულის საწებელი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და დარჩეული ბროწეულის მარცვლები.
მასალა:
წვრილი თევზი - 1 კილოგრამი
მცენარეული ზეთი - 4-5 სუფრის კოვზი
ქინძი - 5 ძირი
ბროწეული - 4-5 ცალი
ხახვი - 2 თავი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...

ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...

კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...

ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვ...


