კატალოგი
მთელ-მთელი შემწვარი წვრილი თევზი ბროწეულის საწებლით
| ბეჭდვა |
გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი დავაწყოთ ზეთმოსხმულ ცხელ ტაფაზე და ორივე მხრიდან შევწვათ. ერთად დავნაყოთ წიწაკა, ნიორი, ქინძი, მარილი, გავხსნათ ბროწეულის წვენში.
შემწვარი თევზი ლანგარზე დავალაგოთ, ზემოდან მოვასხათ ბროწეულის საწებელი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და დარჩეული ბროწეულის მარცვლები.
მასალა:
წვრილი თევზი - 1 კილოგრამი
მცენარეული ზეთი - 4-5 სუფრის კოვზი
ქინძი - 5 ძირი
ბროწეული - 4-5 ცალი
ხახვი - 2 თავი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ნიგოზი დავნაყოთ, გამოვხადოთ ზეთი, ჩ...

მინდვრის სხვადასხვა სახის ფოთლოვანი...

მიწისთხილი დავნაყოთ, პამიდორი გავას...

ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...

200 გრამი ერბო კარგად გავთქვიფოთ 20...

ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...


