კატალოგი
დოში საწებლით
| ბეჭდვა |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...

600 გრამ შაქარს დავუმატოთ 5 ცალი ლი...

ქვაბში ჩავასხათ რბილი რძე და გავხსნ...

მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...

150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...

ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...


