კატალოგი
დოში საწებლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი

დილის სუსხის საათი...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...

ხორცი დავჭრათ 10 ნაჭრად, დავბეგვოთ ...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...