კატალოგი
დოში საწებლით
ბეჭდვა |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...
ერთ ჩაის ჭიქა მურაბას დავასხათ სამნ...
კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...
ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...
ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...