კატალოგი
დოში საწებლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი

გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მს...

მწვანე, ტკბილი წიწაკა ჩავყაროთ მდუღ...

ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...

ღვინის კრემი და პაპირუსი...

გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...