კატალოგი
დოში საწებლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო მეორე დღეს სხვა წყალში მოვხარშოთ. წყალი ბლომად უნდა დაესხას და ისე მოიხარშოს. გავუკეთოთ ნიგვზის ან ძმრის საწებელი და მოხარშული თევზი შიგ ჩავაწყოთ.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და გა...

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

3-4 ცალი მოზრდილი კარტოფილი გავფცქვ...