კატალოგი
ლოქო წვენით
| ბეჭდვა |
ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ თევზი დაიფაროს. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ მარილი, დაფნის ფოთოლი, დაჭრილი ქინძი, დაჭრილი ტყემლის ტყლაპი, პილპილი და ვადუღოთ. როცა თევზი მოიხარშება და წვენი შესქელდება, ცეცხლიდან გადმოვიღოთ.
მასალა:
ლოქო - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ქინძი - 6-7 ძირი
პილპილი, ტყემლის ტყლაპი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...

ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ნიორი დავნაყ...

2 კვერცხის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხ...

ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ...

შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...


