კატალოგი
ლოქო წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ თევზი დაიფაროს. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ მარილი, დაფნის ფოთოლი, დაჭრილი ქინძი, დაჭრილი ტყემლის ტყლაპი, პილპილი და ვადუღოთ. როცა თევზი მოიხარშება და წვენი შესქელდება, ცეცხლიდან გადმოვიღოთ.
მასალა:
ლოქო - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ქინძი - 6-7 ძირი
პილპილი, ტყემლის ტყლაპი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბოსტნეული გავასუფთავოთ და წვრილად დ...

ყველა კომპონენტი დავჭრათ ზოლებად, მ...

ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...

რძე, კვერცხები, შაქარი და ფქვილი კა...

გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...