კატალოგი
ლოქო წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ თევზი დაიფაროს. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ მარილი, დაფნის ფოთოლი, დაჭრილი ქინძი, დაჭრილი ტყემლის ტყლაპი, პილპილი და ვადუღოთ. როცა თევზი მოიხარშება და წვენი შესქელდება, ცეცხლიდან გადმოვიღოთ.
მასალა:
ლოქო - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ქინძი - 6-7 ძირი
პილპილი, ტყემლის ტყლაპი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...

ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...

სოსისები გავჭრათ სიგრძეზე, კუბიკება...

თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...

კვერცხი ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობა...

მდუღარე წყალში ჩავყაროთ სასმელი ან ...