კატალოგი
ლოქო წვენით
ბეჭდვა |
ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ თევზი დაიფაროს. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ მარილი, დაფნის ფოთოლი, დაჭრილი ქინძი, დაჭრილი ტყემლის ტყლაპი, პილპილი და ვადუღოთ. როცა თევზი მოიხარშება და წვენი შესქელდება, ცეცხლიდან გადმოვიღოთ.
მასალა:
ლოქო - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ქინძი - 6-7 ძირი
პილპილი, ტყემლის ტყლაპი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მოვამზადოთ პიურე მშრალი ყვითელი მუხ...
იოგურტის, კოჭასა და მარილისაგან მოვ...
ხორცი დავჭრათ დიდ კუბიკებად, შევწვა...
ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და გავშა...
ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზ...
შაქრის პუდრა, კვერცხს გული და ლიმონ...