კატალოგი
სატაცურის სუპი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმელი ძირები, გავრეცხოთ, დავტეხოთ და ჩავყაროთ მდუღარე წყლიან ქვაბში.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, დავუმატოთ ერბო, მოვშუშოთ და მოვათავსოთ სატაცურიან წვენში. ვადუღოთ; როცა სატაცური მოიხარშება დავამატოთ დაჭრილი ქინძი, კამა, ოხრახუში, მარილი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან და დავამატოთ წვენში გახსნილი სამი კარგად გათქვეფილი კვერცხი, თან სულ ვურიოთ, რომ არ აგვეჭრას.
მასალა:
სატაცური - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
კვერცხი - 3 ცალი
წყალი - 6-7 ჭიქა
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

დავჭრათ კარაქი მომცრო ნაჭრებად, მივ...

ინდური აქცენტით...

სალათისათვის საჭირო ჭურჭელს წავუსვა...

წყლის წიწმატის ყვავილები გავრეცხოთ ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ გათეთრებამ...

ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...