კატალოგი
პურის ხარშო
| ბეჭდვა |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ მარილი, ერბო, დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ჩავშუშოთ.
ერთი თონის პური პატარ-პატარა ნაჭრებად დავჭრათ, მოშუშულ ხახვში მოვათავსოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი კარგად დაიფაროს. როცა პური მოიხარშება, დავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ. წამოდუღების შემდეგ კერძი მზად იქნება.
მასალა:
თონის პური - 1 კილოგრამი
ერბო - 100 გრამი
ხახვი - 200 გრამი
კვერცხი - 2-3 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...

2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...

ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...

3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...

ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალ...

მეოთხედ ჭიქა მაგარ ჩაის დავამატოთ მ...


