კატალოგი
პურის ხარშო
| ბეჭდვა |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ მარილი, ერბო, დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ჩავშუშოთ.
ერთი თონის პური პატარ-პატარა ნაჭრებად დავჭრათ, მოშუშულ ხახვში მოვათავსოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი კარგად დაიფაროს. როცა პური მოიხარშება, დავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ. წამოდუღების შემდეგ კერძი მზად იქნება.
მასალა:
თონის პური - 1 კილოგრამი
ერბო - 100 გრამი
ხახვი - 200 გრამი
კვერცხი - 2-3 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დ...

ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...

4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...

დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავ...


