კატალოგი
ჩიხირთმა
ბეჭდვა |
ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში; ჩავყაროთ ქვაბში და 30 გრამ კარაქში კარგად მოვშუშოთ. დავასხათ 6 ჩაის ჭიქა მდუღარე წყალი, ჩავდოთ ქინძი (კონად შეკრული) და ვადუღოთ 5-10 წუთი. დუღილის შემდეგ დავამატოთ ძმარში გახსნილი პურის ფქვილი და მარილი. ამის შემდეგ ვადუღოთ კიდევ 20 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, თანდათანობით ჩავასხათ და კოვზით ვურიოთ ძმარში კარგად ათქვეფილი სამი-ოთხი ცალი კვერცხი. სუფრაზე მიტანის წინ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა, ოხრახუში და დავამატოთ 20 გრამი კარაქი.
მასალა:
ხახვი - 300 გრამი
კარაქი - 50 გრამი
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პურის ფქვილი - 1 სუფრის კოვზი
კვერცხი - 4 ცალი
მწვანილი, ძმარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ახალი მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავამ...
ხორცი მოვათავსოთ დიდი ზომის ქვაბში....
ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...
მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...
გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის ...
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...