კატალოგი
	მწვანე სუპი
	 
			| ბეჭდვა  |  | 
ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად, მოვხრაკოთ ერბოში და ჩავუშვათ ბულიონში; მასთან ერთად ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიახურისა და ოხრახუშის თეთრი ძირები. ცალკე შევამზადოღ მჟაუნისა და ისპანახის ფაფა (ჩავხარშოთ კარგად, რომ ფაფის სახე მიიღოს) და ჩავასხათ სუპში. ვადუღოთ კიდევ 10-15 წუთი.
თეფშებზე დასხმულ კერძებს დავამატოთ თხელ ფენებად დაჭრილი მაგრად მოხარშული კვერცხი. თუ გვსურს, კვერცხთან ერთად, თითჴეულ თეფშზე დავასხათ თითო სუფრის კოვზი მაწონი ან არაჟანი.
მასალა:
	
	
	ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
	
	
	
	
	ხახვი - 2-3 თავი
	
	
	
	
	ერბო - 2 სუფრის კოვზი
	
	
	
	
	ისპანახი - 100 გრამი
	
	
	
	
	მჟაუნა - 100 გრამი
	
	
	
	
	კვერცხი - 2 ცალი
	
	
	
	
	მწვანილის თეთრი ძირები - 100 გრამი
	
	
 
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						შაქარი და კაკაო შევურიოთ ერთმანეთს....
					
				
						კარაქი კარგად გავთქვიფოთ გათეთრებამ...
					
				
						მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...
					
				
						4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...
					
				
						თევზი მსუბუქად მოვშუშოთ, დავჭრათ ნა...
					
				
						საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...
					
				

