კატალოგი
მწვანე სუპი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად, მოვხრაკოთ ერბოში და ჩავუშვათ ბულიონში; მასთან ერთად ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიახურისა და ოხრახუშის თეთრი ძირები. ცალკე შევამზადოღ მჟაუნისა და ისპანახის ფაფა (ჩავხარშოთ კარგად, რომ ფაფის სახე მიიღოს) და ჩავასხათ სუპში. ვადუღოთ კიდევ 10-15 წუთი.
თეფშებზე დასხმულ კერძებს დავამატოთ თხელ ფენებად დაჭრილი მაგრად მოხარშული კვერცხი. თუ გვსურს, კვერცხთან ერთად, თითჴეულ თეფშზე დავასხათ თითო სუფრის კოვზი მაწონი ან არაჟანი.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ისპანახი - 100 გრამი
მჟაუნა - 100 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
მწვანილის თეთრი ძირები - 100 გრამი
პოპულარული რეცეპტი

ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...

ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...

ნახევარი პორცია კარაქი, კვერცხის გუ...

ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურ...

ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრი...

ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...