კატალოგი
გოგლი-მოგლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, მწვანე ტყემალი გადავარჩიოთ, ...

ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...

გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...

ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...

ძველი, წინა დღის პური დავჭრათ თხელ ...

იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...