კატალოგი
გოგლი-მოგლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგ...

წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...

ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...

ამერიკა გვაოცებს...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...