კატალოგი
გოგლი-მოგლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგ...

რაზე ოცნებობს ბეღურა......

ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...

მდნარი ყველი, მცენარეული ზეთი, რძე ...

ყველა კომპონენტი დავჭრათ ზოლებად, მ...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...