კატალოგი
გოგლი-მოგლი
ბეჭდვა |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი
ძვლებსა და შებოლილ ხორცს დავასხათ 1...
½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი...
ფქვილი, მარილი და გამაფხვიერებელი ც...
კარგად გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...
კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...
გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კო...