კატალოგი
გოგლი-მოგლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...

ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...

მოვზილოთ ცომი, გავაბრტყელოთ, მოვათა...

ბატი გამოვშიგნოთ და კარგად გავრეცხო...