კატალოგი
გოგლი-მოგლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში და ...

დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვხრაკოთ ზე...

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...

ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...

მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...