კატალოგი
ქათმის, ინდაურის ან ბატის ხარშო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავამატოთ დარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, ტყლაპი. ბოლოს შევაზავოთ მარილით და ჩავყაროთ შიგ დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
ქათამი, ინდაური ან ბატი
ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 400 გრამი
ტყლაპი - 100 გრამი
ქინძი - 4-5 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...

250 გრამი მდუღარე რძეში ჩავყაროთ ნა...

მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...

ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...