კატალოგი
ქათმის, ინდაურის ან ბატის ხარშო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავამატოთ დარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, ტყლაპი. ბოლოს შევაზავოთ მარილით და ჩავყაროთ შიგ დაჭრილი ქინძი.
მასალა:
ქათამი, ინდაური ან ბატი
ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 400 გრამი
ტყლაპი - 100 გრამი
ქინძი - 4-5 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამ...

ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ შ...

ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ; ...

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხ...