კატალოგი
ღორის ხორცის მუჟუჟი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაციოთ.
მასალა:
ღორის ხორცი - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი
ძმარი - 3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ვინაიდან თიხის ჯამების საშუალება ოჯ...

ხორცი მოვათავსოთ დიდი ზომის ქვაბში....

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...

ახალი, საღი პამიდორები გავრეცხოთ ცი...

გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუს...