კატალოგი
ღორის ხორცის მუჟუჟი
| ბეჭდვა |
გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. მივუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შესაფერ ჭურჭელში და გავაციოთ.
მასალა:
ღორის ხორცი - 1 კილოგრამი
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი
ძმარი - 3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხ...

შაქრის პუდრა, კვერცხს გული და ლიმონ...

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...

ვაშლი და ფორთოხალი და გავთალოთ, მოვ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად მ...


