კატალოგი
ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ამოვჭრათ 2 ფილეს ნაჭერი ძვლებიანად. მოვაშოროთ მყესები, და ხორცის თითო ნაჭერი გავყოთ ორ ნაწილად ისე, რომ გამოვიდეს...
თევზის თავი, ფხები და კანი 30 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ 2 ¼ ლიტრ ოდნავ დამარილებულ წყალში. კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად, ხახვი წვრილად დავჭრათ და...
მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ მარილიან წყალში ან უცხიმო ბულიონში, ვაცალოთ შეგრილება, მწვანე ხახვი და კიტრი წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შევაწითლოდ ზეთში. დავამატოთ წინასწარ წყალგავლებული მჟავე კომბოსტო, და ვშუშოთ 30 წუთის განმავლობაში, ხშირად ვურიოთ...
ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილიანი წყალი და ვხარშოთ თითქმის მზადყოფნამდე. ბოლოკი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავამატოთ ძმარი და ტომატ-პასტა...
თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხები ჩავუშვათ მარილიან წყალში, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი. დავდგათ მოსახარშად ½ - 1 საათის განმავლობაში. ხახვი...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბიკებთან ერთად მსუბუქად მოვხრაკოთ. გავხეხოთ ნიორი. ხორცი და თირკმელები დავჭრათ წვრილ ზოლებად. დავამატოთ ტომატ-პასტა...
პოპულარული რეცეპტი
კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...
კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...
მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი დავ...