კატალოგი
ხორცი ირლანდიულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და მოვამზადოთ 4 ცალი დიდი კატლეტი. კატლეტებს შემოვახვიოთ სალას ნაჭრები და დავამაგროთ კბილის ჩხირებით. კატლეტებს წავუსვათ მცენარეული ზეთი და ვწვათ 5-10 წუთის განმავლობაში. ხორცი შიგნიდან ცოტა უმი უნდა დარჩეს, ამიტომ თითოეულმა დიასახლისმა თავად უნდა განსაზღვროს წვის ხანგრძლივობა. შემდეგ კატლეტებს უნდა მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და სუფრაზე შებრაწულ პურებზე დადებული მივიტანოთ. მისაყოლებლად შეგვიძლია მივიტანოთ პიკული და სოუსი.
მასალა:
600 გრამი უმი დაჭრილი ხორცი
ზოლებად დაჭრილი სალა (4 სმ სიგანის და 20 სმ სიგრძის)
მარილი, პილპილი
მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი

შნიცელებს წავუსვათ მარილი, პილპილი,...

კვერცხისა და შაქრის ფხვნილისაგან გა...

ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...

ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...

მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...