კატალოგი
შეპერდსპაი - მწყემსური ღვეზელი
კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვი, ნიორი და ნიახური. შემდეგ დავუმტოთ კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი, სოუსი, ოხრახუში, მარილი და პილპილი. კარტოფილის პიურე შევურიოთ კვერცხის გულებს და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაში 2-3 სმ სისქის ფენად. კარტოფილის მასის შუაში მოვათავსოთ ხორცის შიგთავსი და ზემოდან ისევ დავასხათ კარტოფილის პიურე. ვაცხოთ ღუმელში 30-35 წუთის განმავლობაში. მასალა: 3 ჭიქა კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი 3 ჭიქა ჟარკოეს სოუსი 3 კვერცხის გული 3 ჭიქა კარტოფილის პიურე 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი 2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი ¾ ჭიქა წვრილად დაჭრილი ნიახური ¼ ჭიქა წვრილად დაჭრილი ოხრახუში 1 კბილი გახეხილი ნიორი ½ ჩაის კოვზი მარილი 1/8 ჩაის კოვზი ახლად დანაყილი პილპილი