კატალოგი
იორკშირული პუდინგი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიოთ ერთმანეთში (კვერცხი წინასწარ უნდა ავთქვიფოთ) და მოვამზადოთ ცომი, რომელიც კიდევ ½ საათით უნდა გავაჩეროთ. შემდეგ გავადნოთ ცხიმი ტაფაზე, ჩავასხათ მასში ცომი ღუმელში 20-30 წუთის განმავლობაში ვაცხოთ. სუფრაზე პუდინგი გამოცხობისთანავე უნდა მივიტანოთ. პუდინგი განსაკუთრებით გემრიელი გამოვა, თუ ტაფას იმ გრილის ქვეშ მოვათავსებთ, რომელზეც როსტბიფი იწვება, ისე, რომ ცხიმის წვეთები იმ ტაფას ეცემოდეს, რომელზეც პუდინგი უნდა გმაოვაცხოთ. ხორცის წვის დასრულებამდე 20 წუთით ადრე პუდინგი მომზადებულ ტაფაში ჩავასხათ.
მასალა:
1 ჭიქა ფქვილი
2 ცალი კვერცხი
½ ჭიქა რძე
პოპულარული რეცეპტი

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფო...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...

კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარ...

გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...

ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...