კატალოგი
ჩატნი პამიდორისაგან - ცხარე საწებელი სანელებლებით
ბეჭდვა |
პამიდორი მოვათავსოთ ცხელ ღუმელში, როდესაც კანი გაუსკდება პამიდვრები გადავაბრუნოთ და 5 წუთის შემდეგ გამოვიღოთ რუმელიდან. მოვაშოროთ კანი და რბილობი კარგად შევურიოთ ლიმონის ცედრას. დავამატოთ სხვა კომპონენტები და კოქტეილის სათქვეფით ავთქვიფოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. თუ მასა ზედმეტად თხევადი გამოვა დავდგათ ცეცხლზე და ზედმეტი სითხე ავაორთქლოთ. სოუსი სუფრაზე მოხარშულ ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
6 ცალი საშუალო ზომის პამიდორი
¼ საშუალო ზომის ლიმონი
½ თავი საშუალო ზომის ხახვი
¼ ჩაის კოვზი კოჭას ფხვნილი
½ ჩაის კოვზი მარილი
პილპილი დანის პირზე
პოპულარული რეცეპტი
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
მოვზილოთ საფუარიანი ცომი როგორც ზემ...
ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...
არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...
ხახვი, წიწაკის ღერები და ნიორი წვრი...
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ა...