კატალოგი
ხბოს ხორცის კატლეტები ”ა ლა გუნდელ”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კატლეტები ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვათ ოქროსფერი კანის გაჩენამდე. შემდეგ მოვამზადოთ ტაფა, ზედ მოვათავსოთ გამზადებული ისპანახი და ზემოდან დავალაგოთ კატლეტები. კატლეტებზე მოვათავსოთ სოკოს ფენა, ყველაფერს სოუსი ”ბეშამელი” მოვასხათ, ზემოდან კი გახეხილი ყველი მოვაყაროთ.
მასალა:
2 პორციაზე
4 ცალი ხბოს ხორცის კატლეტი (თითო 125 გრამი)
70 გრამი შამპინიონი
125 გრამი ისპანახი
2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
1 ცალი კვერცხი
კუბიკების ფორმის ორცხობილა ("სუხარი")
მარილი
სოუსი ”ბეშამელისათვის”:
1 ½ სუფრის კოვზი ზეთი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
რძე
მარილი
1-2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ღორის ხორცი
პოპულარული რეცეპტი

შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუ...

სადილი ისტორიულ ეპოქაში...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...

საშუალო სიდიდის (მწვანე) კაკალი გავ...

ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ნახევარი ჩ...