კატალოგი
ბრიუსელის კომბოსტო იტალიურად
გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის კომბოსტო მოვხარშოთ მსუბუქად დამარილებულ წყალში ისე, რომ არ დაიშალოს. მარგარინისა და ფქვილისაგან მოვამზადოთ ღია ფერის საწებელი. დავამატოთ რძე და ნაღები - გამოგვივა სოუსი ბეშამელი. ცოტა ხნით დავდგათ, რომ შესქელდეს. დავამატოთ პილპილი, მუსკატის კაკალი და ლიმონის წვენი. ბრიუსელის კომბოსტოს დავასხათ სოუსი, მოვშჲშჴთ, შემდეგ მოვაყაროთ გახეხილი ყველი. მასალა: 500 გრამი ბრიუსელის კომბოსტო 2 სუფრის კოვზი მარგარინი 2 არასავსე სუფრის კოვზი ფქვილი ¼ ლიტრი რძე 1-2 სუფრის კოვზი ნაღები ცოტა პილპილი ცოტა მუსკატის კაკალი 1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი 2 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი მარილი