კატალოგი
შემწვარი ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმული ბატი ან იხვი შევწვათ ღუმელში, დავჭრათ ნაჭრებად. შინდის ჩურჩა დავალბოთ თბილ წყალში; დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში, ჩავყაროთ შიგ დამბალი გაწურული ჩურჩა, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ; დუღილის შემდეგ ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი, შემწვარი ბატი ან იხვი და ერთად წამოვადუღოთ.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 4-5 ცალი
შინდის ჩურჩა - 400 გრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...

მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...

კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...

თევზის ფილე გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...

რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...