კატალოგი
შემწვარი ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმული ბატი ან იხვი შევწვათ ღუმელში, დავჭრათ ნაჭრებად. შინდის ჩურჩა დავალბოთ თბილ წყალში; დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში, ჩავყაროთ შიგ დამბალი გაწურული ჩურჩა, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ; დუღილის შემდეგ ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი, შემწვარი ბატი ან იხვი და ერთად წამოვადუღოთ.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 4-5 ცალი
შინდის ჩურჩა - 400 გრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი ...
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...
ერთი ჩაის ჭიქა დაღერღილი სიმინდი ჩა...
ექვსი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფ...
ყველა პროდუქტი ავურიოთ ერთმანეთში დ...