კატალოგი
შემწვარი ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით
![](/uploads_script/products/nzzpchx5avvy8od.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმული ბატი ან იხვი შევწვათ ღუმელში, დავჭრათ ნაჭრებად. შინდის ჩურჩა დავალბოთ თბილ წყალში; დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში, ჩავყაროთ შიგ დამბალი გაწურული ჩურჩა, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ; დუღილის შემდეგ ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი, შემწვარი ბატი ან იხვი და ერთად წამოვადუღოთ.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 4-5 ცალი
შინდის ჩურჩა - 400 გრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/m4oozzdbb82m2yj.jpeg)
გავთალოთ კარტოფილი და ხახვი და მოვხ...
![](uploads_script/products/k0cigme6jx3jug3.jpg)
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...
![](uploads_script/products/qmo3g7kawjn8dbw.jpeg)
ავიღოთ 4 სუფრის კოვზი ფქვილი, გავხს...
![](uploads_script/products/cqvf1st72zg9v3v.jpg)
ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...
![](uploads_script/products/7it27j1grinubxs.png)
სტუმართმოყვარე ყაზახები...
![](uploads_script/products/derbdaj4bcoboin.jpeg)
ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და...