კატალოგი
სუნელებით შემწვარი ქათამი
ბეჭდვა |
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ასეთ მდგომარებაში დავტოვოთ რამოდენიმე საათი. შემდეგ გადავწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში.
ქათამი შამფურზე წამოვაგოთ, ცეცხლზე შევწვათ და ხანგამოშვებით წავუსვათ ზემოაღნიშნული მასალა.
პოპულარული რეცეპტი
მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელო...
მარილიანი ტარანი გავრეცხოთ ცივი წყლ...
ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...
1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...
გასუფთავებული, გარეცხილი, მსუქანი ქ...