კატალოგი
სუნელებით შემწვარი ქათამი
ბეჭდვა |
წიწაკას დავასხათ მდუღარე წყალი და ასეთ მდგომარებაში დავტოვოთ რამოდენიმე საათი. შემდეგ გადავწუროთ, დავუმატოთ დანაყილი ქინძის თესლი, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და გავხსნათ ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში.
ქათამი შამფურზე წამოვაგოთ, ცეცხლზე შევწვათ და ხანგამოშვებით წავუსვათ ზემოაღნიშნული მასალა.
პოპულარული რეცეპტი
შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...
შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...
გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...
ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...
ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კ...