კატალოგი
სამხრეთ-გერმანული ტკბილი კერძი ალუბლისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამატოთ ლიმონის ცედრა, ვანილი და შაქარი გემოვნებით. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავამატოთ კვერცხის გული, როდესაც ფაფა ცოტა შეგრილდება, დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხის ცილაც. ფორმას წავუსვათ კარაქი და ¾ -ით შევავსოთ ფაფით. ფაფაზე მოვათავსოთ მომზადებული ალუბლის ნახევარი პორცია, ალუბალზე ისევ ფაფა. ალუბალს მსუბუქად მოვაყაროთ შაქარი. პუდინგის ზედაპირზე დავაწყოთ კარაქის კუბიკები და ცოტა ხნით შევდგათ ღუმელში.
მასალა:
1 ლიტრი დო
170 გრამი მანანის ბურღული
1 სუფრის კოვზი კარაქი
500 გრამი უკურკო ალუბალი
2 ცალი კვერცი
1 პაკეტი ვანილი
შაქარი გემოვნებით
ლიმონის ცედრის ნაჭერი
პოპულარული რეცეპტი

გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...

ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...

კვერცხი 30 წუთის განმავლობაში ვთქვი...

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით წყ...

1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...

ყავა მოვხარშოთ ჩვეულებრივად, ჩავასხ...