კატალოგი
კურდღელი ქოთანში
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დავამატოთ პილპილი და მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში და მოვათავსოთ ქოთანში თანმიმდევრობით ხორცი, ღორის ქონი, დაჭრილი ხახვი, და პატარა პურის ნაჭრები. დავასხათ წითელი ღვინო, რომ ყველაფერი დაახლოებით ¾ -ით დაფარული იყოს სითხით. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 1-1 ½ საათი. მასალა: 750 გრამი კურდღლის ხორცი 250 გრამი ღორის ქონი 3 თავი ხახვი 1-2 ნაჭერი შავი პური ფქვილი მარილი პილპილი წითელი ღვინო