კატალოგი
კურდღელი ქოთანში
| ბეჭდვა |
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დავამატოთ პილპილი და მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში და მოვათავსოთ ქოთანში თანმიმდევრობით ხორცი, ღორის ქონი, დაჭრილი ხახვი, და პატარა პურის ნაჭრები. დავასხათ წითელი ღვინო, რომ ყველაფერი დაახლოებით ¾ -ით დაფარული იყოს სითხით. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 1-1 ½ საათი.
მასალა:
750 გრამი კურდღლის ხორცი
250 გრამი ღორის ქონი
3 თავი ხახვი
1-2 ნაჭერი შავი პური
ფქვილი
მარილი
პილპილი
წითელი ღვინო
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ თბილი ...

ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...

3 კვერცხის გულს დავაყაროთ 1,5 ჩაის ...

მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...

თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...

8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...


