კატალოგი
კურდღელი ქოთანში
| ბეჭდვა |
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დავამატოთ პილპილი და მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში და მოვათავსოთ ქოთანში თანმიმდევრობით ხორცი, ღორის ქონი, დაჭრილი ხახვი, და პატარა პურის ნაჭრები. დავასხათ წითელი ღვინო, რომ ყველაფერი დაახლოებით ¾ -ით დაფარული იყოს სითხით. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 1-1 ½ საათი.
მასალა:
750 გრამი კურდღლის ხორცი
250 გრამი ღორის ქონი
3 თავი ხახვი
1-2 ნაჭერი შავი პური
ფქვილი
მარილი
პილპილი
წითელი ღვინო
პოპულარული რეცეპტი

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...

150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...

მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივ...

ქიშმიში დავალბოთ წყალში. ბანანი დავ...

ფქვილი, მარილი და გამაფხვიერებელი ც...

1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...


