კატალოგი
კურდღელი ქოთანში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დავამატოთ პილპილი და მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში და მოვათავსოთ ქოთანში თანმიმდევრობით ხორცი, ღორის ქონი, დაჭრილი ხახვი, და პატარა პურის ნაჭრები. დავასხათ წითელი ღვინო, რომ ყველაფერი დაახლოებით ¾ -ით დაფარული იყოს სითხით. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 1-1 ½ საათი.
მასალა:
750 გრამი კურდღლის ხორცი
250 გრამი ღორის ქონი
3 თავი ხახვი
1-2 ნაჭერი შავი პური
ფქვილი
მარილი
პილპილი
წითელი ღვინო
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ ქორფა, მთელ-მთელი წიწაკა,...

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით წყ...

გაცრილი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილ...

ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვ...

ოთხი კვერცხის გული 1,5 ჩაის ჭიქა შა...

თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...