კატალოგი
კურდღელი ქოთანში
ბეჭდვა |
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დავამატოთ პილპილი და მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში და მოვათავსოთ ქოთანში თანმიმდევრობით ხორცი, ღორის ქონი, დაჭრილი ხახვი, და პატარა პურის ნაჭრები. დავასხათ წითელი ღვინო, რომ ყველაფერი დაახლოებით ¾ -ით დაფარული იყოს სითხით. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 1-1 ½ საათი.
მასალა:
750 გრამი კურდღლის ხორცი
250 გრამი ღორის ქონი
3 თავი ხახვი
1-2 ნაჭერი შავი პური
ფქვილი
მარილი
პილპილი
წითელი ღვინო
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...
ფქვილის ნახევარი პორცია დავყაროთ და...
500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭი...
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდ...
გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...
კვების კულტურა...