კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეუ...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...

ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...

მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...

პუდინგისათვის საჭირო ფორმაში გავაცხ...

2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...