კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან
| ბეჭდვა |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...

გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...

მომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხაჭო გ...

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორ...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...


