კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გასუფთავებული წიწილა გავჭრათ...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...

გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

საუბარი პოზნანში...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შ...