კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...

საქონლის ტვინს გადავავლოთ მდუღარე წ...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავფცქვნათ, და...

15 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად,...

სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...