კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...

კაკაო გავხსნათ ნახევარ ჭიქა მდუღარე...

ქათმის ხორცი და ვიჩინა გავატაროთ ხო...

5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვშუშოთ...