კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან
ბეჭდვა |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური მო...
მაკარონი დავტეხოთ და მოვხარშოთ მარი...
ძროხის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრ...
2 კვერცხი და ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ...
გაცრილი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილ...
კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...