კატალოგი
ანანასის ბურთულები
ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, დავამატოთ მარილი და რძე, მოვზილოთ სქელი ცომი. დავამატოთ ანანასის ნაჭრები, ყველაფერი ერთმანეთში ავურიოთ. გავაცხელოთ ცხიმი და ჩაის კოვზით ჩავუშვათ მასში მცირე ზომის ბურთულები და ვწვათ მოოქროსფრო-მოყავისფრო ფერის მიღებამდე. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა. მასალა: 2 ცალი კვერცხი 120 გრამი ფქვილი ცოტა მარილი რამოდენიმე კოვზი რძე 2 სუფრის კოვზი ნაჭრებად დაჭრილი ანანასი ცხიმი შაქრის პუდრა