კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯანი პამიდვრის საწებლით
ბეჭდვა |
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთუთქოთ, თხელ ნაჭრებად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი და ცხიმიან, ცხელ ტაფაზე შევწვათ ორივე მხრიდან. ხახვი წვრილად დავჭრათ და ცხიმში მოვშუშოთ; მერე მოვაყაროთ პურის ფქვილი და გავაგრძელოთ შუშვა. დავასხათ ქაფცქვნილი, გახეხილი და საცერზე გატარებული პამიდორი და ვხარშოთ 15-20 წუთი. დავუმატოთ წიწაკა, მარილი, დანაყილი ნიორი. ვადუღოთ კიდევ 5-10 წუთი; გადმოვდგათ ცეცხლიდან და ჩავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (რეჰანი, ქონდარი, ქინძი, ოხრახუში, ნიახური).
შემწვარი ბადრიჯანი შესაფერ ჭურჭელზე მოვათავსოთ და დავასხათ ზედ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2-3 თავი
პამიდორი - 500-600 გრამი
პურის ფქვილი - 1 სუფრის კოვზი
ცხიმი - 3-4 სუფრის კოვზი
ნიორი - 2-3 კბილი
მწვანილი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფ...
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...
მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...